Mobil Applikáció fejlesztés

Mobil applikáció fejlesztésére specializálódtunk cégek számára. Mivel a Maximum Business 360 fokos online marketinget szolgáltat, így nem hiányozhat belőle a Mobil Applikáció szolgáltatás sem.

A mobil telefonon töltött idő 90%-át már Applikációkban töltik az emberek, így egyre nagyobb igény van az ez irányú szolgáltatásra. Az emberek 85%-a részesíti előnyben a mobil applikációt, a mobilra optimalizált weboldallal szemben.

Elsődleges szempontjaik az Applikáció mellett:

Amiért érdemes lehet Neked is applikációt fejleszteni szolgáltatásod mellé.

63%-kal

Kényelmesebb

57%-kal

Gyorsabb

40%

A beállításaim el vannak tárolva

31%

Előnyök/Jutalmak, amiért használom

21%

Személyreszabottabb tartalom

20%

Jobb ajánlatokat találok

14%

Több dolgot meg tudok csinálni azok közül, amit akarok

5%

Szórakoztatóbb

A mi megoldásunk

2 fő tényező van, ami miatt a cégek nem választották korábban a Mobil Applikációt:

1. Nem értették a közönségüknek szóló egyik legerősebb marketing eszközt. (Az USA-ban már minden második cégnek Applikációja van. Hazánkban is most olyan cipőben jár, mint a Facebook az első éveiben. Mára már pedig mindenki használja és hirdet rajta.)
2. Nehéz jó és megbízható fejlesztőt találni, akivel hosszú távon jól együtt lehet működni.

Ezeket a problémákat mi úgy orvosoltuk, hogy:

 1. Előre lefejlesztettük azokat a modulokat, amelyekre a legtöbb ügyfélnek szüksége van (Regisztráció, felhasználó kezelés, chat, push üzenet küldés, űrlapok stb.), így a legprofibb marketing eszközökkel építjük fel Appodat!
 2. Erre a területre specializálódtunk, hosszú távon működünk együtt az ügyfelekkel. Precíz folyamatokon keresztül, folyamatosan nyomon követheted az Applikáció készítésének fázisait, előre vázoljuk minden lépésünket, látványtervet készítünk és az átadás után naprakészen tartjuk az Appot.

Az Applikáció teljesen személyre szabható:

Egyedi képek, színek, logók, menü elrendezés és még számtalan más testreszabási lehetőség,
melynek csak a képzelet szab határt!

Jelenleg elérhető moduljaink:

 • Szöveges, képi tartalmú oldalak létrehozása (Adminisztrációs felületről szerkeszthető, egyszerű szövegszerkesztővel)
 • Térkép, útvonaltervezéssel
 • Tetszőlegesen szerkeszthető űrlapok (Lehet akár: Megrendelőlap, Visszajelzés, Hírlevél feliratkozás, Teszt, Felmérés készítése az ügyfelek között stb.)
 • Regisztráció + Regisztrációhoz kötött egyedi tartalmak, menüpontok.
 • Push üzenet küldés
 • Applikáción belüli Chat
 • Weboldal megjelenítése az Applikáción belül (Webview. Akár Webshop is)
 • Almenük (számos megjelenítési változattal.)
 • Applikáción belüli hivatkozások
 • Kiterjedt felhasználó kezelés (Felhasználói csoportok létrehozása, csoportokhoz kapcsolódó egyedi tartalmak az Applikáción belül)
 • Pontgyűjtés és beváltás
 • App Shop

Jelenlegi moduljaink:

Ha Webáruházzal rendelkezel, érdekes lehet számodra is, hogy a Webshopodat át tudjuk alakítani App áruházzá. Mindezt úgy, hogy nem kell újra feltölteni a termékeket, nem kell árváltozásnál módosítani. A szinkronizációt elvégzi az Applikáció maga a Webshoppal.

Mindezt oly módon, hogy nagyon gyors lesz az Applikáció használata. Tehát lesz egy App áruházad anélkül, hogy bármennyi plusz munkaidőt kellene ráfordítanod.

Miért előnyös ez? Egy ügyfelünk története:
A vásárlója letöltötte a ruhaboltja applikációját. Nem regisztrált be, nem rakott semmit a kedvencek közé, csak megnézett egy inget kétszer. Nem vette meg. Ezek után kapott egy üzenetet az Applikáción keresztül: “Ez az ing szerelmes beléd!”. Nagyot nevetett, megmutatta a párjának is, majd megvette az inget. Ezt követően 2 hónapon belül elköltött még 500.000 Ft-ot abban az Applikációban.

További referenciáink

0 db
lefejlesztett applikáció
0 db letöltés / hó
applikációnként átlagosan
0 Ft / hó
átlagos app forgalom
0%-kal
emelkedtek átlagosan a kosárértékek a webáruházéval szemben
0%-kal
emelkedett a lojalitás a cég felé az applikáció elkészítését követően (kutatásaink alapján)

Göd Város Önkormányzata Applikáció készítésének esettanulmánya

1. Projekt brief

Részletesen egyeztettük, mik az elképzelések, de több pontban kikérték szakmai és marketinges véleményünket, mely alapján közösen állítottuk össze, hogy milyen legyen az App.

2. Szerződéskötés

Ebben a legfontosabb részletek vannak benne és csatoltuk hozzá a Projekt briefet, 1.sz. Mellékletként. A díjunk 50%-át rendeztük előre, majd mikor átadtuk, akkor pedig a második részlet.

3. Elküldtük az indulási kérdéssorunkat, melyet ki kellett ölteni.

4. Feldolgoztuk a projekt briefet, az indulási kérdéssort és célközönség kutatást végeztünk demográfiai és pszichográfiai oldalról, illetve konkurens elemzést készítettünk.

(A kutatást nem adjuk ki az ügyfeleknek, a mi munkánkhoz szükséges ilyenkor.) Ez alapján tudjuk, hogy a színeket, szimbólumokat, tartalmi elemeket milyen irányba tervezzük a látványterv készítés során, hogy a piac- és a marketing elemek szempontjából a legelőnyösebb munkát tudjuk készíteni.

5. Látványtervet készítettünk,

a 4. pontban leírtaknak megfelelően, mely a weboldalhoz és a fő arculathoz is 100%-ban kompatibilis. 2 forduló után, véglegesítettük az ügyféllel és elfogadásra került.

6. Nekiláttunk az Applikáció fejlesztésének,

mely folyamatosan nyomon követhető volt, milyen stádiumban vagyunk. Majd elküldtük az 1.0-ás verziót, ami azonnal elfogadásra került, hiszen a látványterv 100%-os mását építettük fel.

7. Utána beépítettük az egyedi funkciókat,

mely során voltak még plusz elképzelések, melyek az első brief egyeztetésnél még az ügyfélnek sem voltak meg pontosan, hogyan szeretné.

8. Mikor ezeket is véglegesítettük, publikáltuk az Appot és jöhettek rá a látogatók!

A teljes átfutási idő 8 hét volt a szerződéskötéstől számítva.

Beszéljünk a projektedről!

Dolgozz velünk

Beszéljünk a projektedről!

Dolgozz velünk

Csatlakozz Te is a Maximum Business közösségéhez!